Paviljoens Sjoerd en Waterreus in de prijzen!

Supertrots, vandaag vielen onze nieuwste projecten in de prijzen! De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree.

20160707-beste-paviljoen-sjoerd

Sjoerd op Ameland is het meest Duurzame Strandpaviljoen van 2016. Al vele jaren heeft Sjoerd duurzaamheid hoog in het vaandel staan maar met de nieuwbouw dit jaar is dit in alle facetten van de bedrijfsvoering doorgevoerd. Een goed ingericht duurzaam paviljoen op een toplocatie met heerlijk eten en gezellige bediening. Paviljoen Sjoerd is Green Key gecertificeerd.

20160707-beste-paviljoen-waterreus

De Waterreus in Scheveningen is bekroond als Beste Strandpaviljoen van Nederland. Het paviljoen dat dit jaar volledig nieuw is opgebouwd kreeg hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van het food & beverage aanbod, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de nieuwe en eigentijdse uitstraling van het strandpaviljoen. De vakjury kon zich hier uitstekend in vinden en roemde in het bijzonder de professionaliteit en de inrichting.

De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland.