Bouwupdate paviljoen Blue Lagoon

Bouwupdate paviljoen Blue Lagoon

De eerste volledige opbouw van het nieuwe strandpaviljoen Blue Lagoon is al in volle gang! Hij wordt in de loods geprepareerd en kan straks in losse units worden vervoerd voor een extra snelle strandopbouw. Bij de opbouw op het strand zal voor het publiek duidelijk worden hoe het paviljoen er uit komt te zien. Nog..
Eerste paal Waterrijk Oesterdam

Eerste paal Waterrijk Oesterdam

Op donderdag 19 april ging symbolisch de eerste paal van de nieuwe Centrumvoorziening de grond in. Dit werd gedaan door eigenaar Mike Verweij in aanwezigheid van onder andere de burgemeester van Tholen, Ger van de Velde-de Wilde en de Jurgen van Cutsem, CEO Roompot/ Largo. bekijk hier het project
Paviljoens Sjoerd en Waterreus in de prijzen!

Paviljoens Sjoerd en Waterreus in de prijzen!

Supertrots, vandaag vielen onze nieuwste projecten in de prijzen! De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. Sjoerd op Ameland is het meest Duurzame Strandpaviljoen van 2016. Al vele jaren heeft Sjoerd duurzaamheid hoog in het vaandel..
C • T  coffee & coconuts opgeleverd

C • T coffee & coconuts opgeleverd

Amsterdam is een hotspot rijker. C • T coffee & coconuts is gevestigd in het ceintuurtheater. Na een grondige restauratie van de voormalige bioscoop is het concept bedacht voor een nieuwe horecagelegenheid. Een mix tussen werken en genieten op diverse nivo’s is hier letterlijk mogelijk gemaakt.. De ruimtelijke indeling van de verdiepingen met een speelse..