Beachclub Copacabana, Scheveningen

Status
Built
Year
2014
Client
Beachclub Copacabana
Function
Leisure
Surface (GFA)
330sqm
Location
Scheveningen (NL)

Copacabana-Scheveningen-opbouw

Voor Beachclub Copacabana heeft BINT een seizoensgebonden paviljoen ontworpen aan de nieuwe boulevard in Scheveningen. Het gebouw heeft een robuuste uitstraling die zowel in het exterieur als interieur tot uitdrukking komt.
De hoofddraagconstructie, bestaande uit massief houten kolommen en vakwerken, is zo ontworpen dat het paviljoen eenvoudig te (de)monteren is. De keuken en kernfuncties zijn opgebouwd in vaste units, waardoor de op- en afbouwtijd tot een minimum wordt beperkt.

Copacabana-Scheveningen-Situatie

Copacabana-Scheveningen-plattegrond

Copacabana-Scheveningen-gevels

Copacabana-Scheveningen-IMG_6172

Copacabana-Scheveningen-IMG_6180

 
Copacabana-Scheveningen-IMG_6228