Beachclub Copacabana, Scheveningen

Status
Gerealiseerd
Jaar
2014
Opdrachtgever
Beachclub Copacabana
Functie
Horeca
Oppervlakte
330m² BVO
Locatie
Scheveningen

Copacabana-Scheveningen-opbouw

Voor Beachclub Copacabana heeft BINT een seizoensgebonden paviljoen ontworpen aan de nieuwe boulevard in Scheveningen. Het gebouw heeft een robuuste uitstraling die zowel in het exterieur als interieur tot uitdrukking komt.
De hoofddraagconstructie, bestaande uit massief houten kolommen en vakwerken, is zo ontworpen dat het paviljoen eenvoudig te (de)monteren is. De keuken en kernfuncties zijn opgebouwd in vaste units, waardoor de op- en afbouwtijd tot een minimum wordt beperkt.

Copacabana-Scheveningen-Situatie

Copacabana-Scheveningen-plattegrond

Copacabana-Scheveningen-gevels

Copacabana-Scheveningen-IMG_6172

Copacabana-Scheveningen-IMG_6180

 
Copacabana-Scheveningen-IMG_6228